Nellylund!

Kategori: Allmänt

VARFÖR FLYTTAR JAG TILL USA?

Varför lämnar jag Sverige?

Att flytta utomlands är något som alltid varit självklart för mig, jag ÄLSKAR verkligen sverige, jag ÄLSKAR allt jag har här, men att bosätta mig i ett annat land är något jag verkligen vill, därför gör jag det. Inte för att jag är missnöjd med livet här, utan att jag tror det finns mer än bara det här. Sen vet jag ju att jag kommer plugga inom en snar framtid, och innan gör jag det vill jag uppleva de saker som är omöjligt att göra senare i livet.. som att vara au pair i USA... 

 

 

Hur kan jag lämna mina vänner?

Klart att det gör ont att lämna mina vänner här i Sverige, men jag är så trygg i min umgänges krets att jag aldrig tvekat att flytta, eftersom jag vet att de kommer finnas där när jag kommer tillbaka. Det jobbigaste är nästan att lämna hockeylaget, det är som min extra familj och för att de känns som att jag överger dem för ett nytt lag... haha lite som otrohet faktist... sen vet jag att de flesta av vännerna kommer hälsa på mig och Rebecca kommer bo i New york, "bara" 3 timmar ifrån mig! Någon som jag defentivit inte kommer ha möjlighet att träffa är Lisa, hon flyttar till nya zeeland i november i minst ett år.. men jag intalar mig själv att jag kommer kunna bota hemlängtan med regebundet användande av facetime...instagram...snapchat.. och kanske.... alkohol 

 

 

 

 

SNAPSHOTS från FREDAG

I fredags gick jag, Elise, Sanna och Lovisa ut och åt! Vi tar vara på tiden innan jag åker, vilket sjukt nog endast är om en vecka? hur kunde tiden gå såhär fort? Aja efter vi åt så gick vi ut, vi alla va fett taggade trots det extrema dåliga utbudet på nattklubbar i Uppsala! Dock sög verkligen musiken, det va musik som det verkligen inte går att dansa till! Speciellt jag och Lovisa som tycker att MUSIK gör allt haha, specielt när man (jag) inte kan dansa! Vi får hoppas på bättre nästa vecka, då jädrar blir det två dagars avskedsfest, höööööga förhoppningar och sista utgången heheh... Hörs

JAG FLYTTAR TILL USA

Hej! Jag tänkte börja blogga igen eftersom jag numera kommer bosätta mig själv i USA! Att jag aldrig riktig ”nöjt” mig med att bara stanna här, i Uppsala, med ett jobb på äldreboende har alltid varit självklart för mig! Jag vill mer, det har jag alltid velat... och nu händer det! Den 30 juli lyfter planet från Sverige till New York som sedan tar mig till Washington D.C , där jag kommer bo i minst ett år och jobba som au pair! Häng med !

Kan inte fatta att jag kommer bo nära här ???

Hej! Är nu inne på tredje jobbvecka för sommaren, känns rätt skönt att vara tillbaka på jobbet igen! Men det har samtidigt fått mig att inse hur mycket livet måste pusslas ihop, med vänner framförallt , man får så mycket gratis genom att ha samma ”skoltider” som sina vänner , då är man ledig samtidigt och kan göra saker tillsammans mycket oftare ! Nu får jag vara glad om jag hinner klämma in två tre timmar att ses på en onsdags förmiddag! Finns så många fördelar att tagit studenten men just nu lever jag i tidernas förvirring , trots att jag har planer ett år framåt! Måste lära mig att bara släppa kontrollen och fan, bara njuta!

22:06

Hej! Idag slutade jag efter 12 därefter tog jag en fika med finaste Becca och Titti, det var så längesen vi alla tyre sågs ! Så det var verkligen så kul att ses igen, vi har en sån vänskap där det kan gå ett tag innan man ses och när man väl ses är det som att tiden stått stilla! Ingen mellan oss har förändras, det värdesätter jag något otroligt! Därefter senare mot kvällen drog jag iväg och tränade, har nog aldrig känner mig såhär stark i kroppen efter min ryggskada! Det blir bättre och bättre för varje, jag lyfter marklyft helt utan problem och springer på löpband utan att det hugger i ryggen ! Det känns helt underbart , jag som trodde att det var kört för mig !!

Red

Är basker en otroligt snygg nyare trend eller borde trenden dissas? Jag själv är kluven kring detta. I teorin låter basker som något väldigt fashion men i väl i praktiken känns den mestadels fel. Hur som haver så tycker jag att det ser rätt häftigt ut på bild, inte sant? Baskern jag bär kommer ifrån Nelly.com och känner mig rätt ball i den faktiskt!

5 April

Hej alllihopa! Hoppas allt är bra med er, idag är en riktig seg dag för mig! Har gjort tråkiga saker som städa rummet och hängt upp ren tvätt...Även tagit fram mina Linnelakan som jag inte använt på evigheter, så fina, ellerhur? Ska snart snart iväg och jobba, blir dessvärre så kommande dagar!

Regniga tisdag

Vaknade upp imorse till världens tråkigaste väder! Är fortfarande helt slut efter helgen så ett grått trist väder gjorde inte saken bättre så Carro och jag tog en lunch istället.
Men tanke om helgen så hade jag så himla kul i söndags, har dock inga bilder därifrån eftersom att min mobil blev stulen, men jag och tjejerna spenderade kvällen hos Elise och sedan gick vi till flustret! Vi hade svin kul och träffade många vi kände! En av de roligare utekvällarna trots att jag vrickade foten något förskräckligt och blev bestulen!!

Vår väder

Hur härligt är det inte när man kan sitta på en uteservering, vårtecken? Så extremt underbart att sitta med kaffe och skinande sol, är så trött på snö och kyla! Därför infirade jag och tjejerna påsklovet på uteserveringen vid fågelsången! Är ledig under påskhelgen och ger mig då av till landet, sen jobbar jag hela lov veckan... men behöver verkligen få in pengar till Bali resan

Pirog söndag

Äntligen söndag?
Vad passar bättre än hemlagad mat ifrån scratch , dessa vego piroger är guld! Bara att googla recept på pirog deg, slänga ihop det, låt jäsa, rulla ut cirklar, stoppa i fyllning och sedan vik över och knyt ihop med en gaffel! Jag använder stekt lök, spenat, mozzarella och tomatsås , mums !!

I'm back

Hej allihopa!
Efter många månaders frånvarande tänker jag faktist börja blogga igen! Dels för att jag framöver kommer ha mer tid men också för att jag kommer förmodligen flytta utomlands (skriver mer om det i ett annat inlägg)! Tänker att det blir mer intressant innehåll då och även att min familj och vänner kan ha mer koll vad jag sysslar med ! Hoppas att ni vill hänga med också!
( Btw. Hur snyggt är inte dessa jeans och skärp?? Jeansen är ifrån Lindex i modellen "vintage" och skärpet från Zara )